Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

9 теплопостачальних підприємств Харківської області не виконують графіки погашення заборгованості

9 теплопостачальних підприємств Харківської області не виконують графіки погашення заборгованості

У Харківській області з 18 підприємств, які підписали графіки погашення заборгованостей з ДК "Газ України", 9 підприємств ці графіки не виконали. Про це після закінчення всеукраїнської селекторної наради заявив перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

"Насправді рівень роботи у нас, в Харківській області, який хоч і стоїть вище середньоукраїнського показника, явно низький. Тільки завдяки тому, що КП "ХТМ" взяло 40 млн грн кредиту і знайшло 14 млн резерву, ці 54 млн дали нам можливість вийти на такий результат - наш борг знизився до 400 млн грн. ", - зазначив Володимир Миколайович.

Алгоритм виходу з проблемної ситуації повинен бути знайдений не пізніше, як до третьої декади поточного місяця. Хід вирішення питання взято під особистий контроль мерами міст обласного підпорядкування, головами райдержадміністрацій та керівників підприємств.

При невиконанні взятих на себе зобов'язань буде застосований захід, запропонований в ході селекторної наради першим віце-прем'єр-міністром - керівники підприємств будуть звільнені із займаних посад.