Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області візьме участь в Курському Корінському ярмарку

Делегація Харківської області візьме участь в Курському Корінському ярмарку

З 3 по 6 червня 2010 року в містечку Свобода Золотухінського району Курської області відбудеться Десятий ювілейний Міжрегіональний оптово-роздрібний ярмарок "Курський Корінський ярмарок-2010". У ньому беруть участь товаровиробники з більшості регіонів Росії, ближнього і далекого зарубіжжя.

Як розповів на брифінгу заступник голови Харківської обласної державної адміністрації з питань економіки Юрій Сапронов, на ярмарку експозиція Харківської області буде вперше представлена оновленим стендом області, до складу якого увійшли найбільш перспективні інвестиційні проекти регіону,а також стенди підприємств харчової та переробної промисловості. Буде проведена презентація експортного та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області.

Зокрема, буде представлена продукція ЗАТ "Завод" Південкабель", Харківського заводу шампанських вин, ТОВ "Салтівський м'ясокомбінат", ТМ "Весна", ВАТ "Завод Турбоатом", Заводу "Комунар", ЗАТ "Салтівський хлібокомбінат", інституту тваринництва Української академії аграрних наук, НТУ "Харківський політехнічний інститут" та інших.

Офіційна делегація Харківської області на чолі із заступником голови облдержадміністрації Юрієм Сапроновим, начальниками галузевих управлінь облдержадміністрації та керівниками провідних підприємств Харківської області візьме участь в офіційному відкритті ярмарку 5 червня.