Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми зробимо все, щоб інвестори змогли якомога більше дізнатися про наш регіон. Михайло Добкін

Ми зробимо все, щоб інвестори змогли якомога більше дізнатися про наш регіон. Михайло Добкін

Для того, щоб як можна більш повно розкрити інвестиційну привабливість нашого регіону, облдержадміністрація вживає ряд конкретних кроків. Про це в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" розповів голова ХОДА Михайло Добкін:

"Наша перша задача - створити рівний інформаційний доступ для всіх інвесторів. Для цього нами розробляється так звана книга інвестора, яка буде містити пропозиції всіх рівнів влади, органів місцевого самоврядування та бізнесу, який бажає розширюватися за рахунок залучення інвестицій. А також створюється економічний атлас області.

Потім ми наведемо лад у дозвільній системі. Де це компетенція центральних органів влади - ми подамо свої пропозиції, а те, що відноситься до нашої компетенції - ми зробимо самі".

За словами Михайла Добкіна, у Харкові сьогодні повне єднання влади - обласної, міської; повне взаєморозуміння з правоохоронною системою; нормальні чіткі взаємовідносини з усіма органами центральної влади. "При цьому в облдержадміністрації працює багато людей, які мають за плечима особистий досвід роботи в бізнесі - вони вже готові працювати по-новому. І готові працювати з будь-яким інвестором.

А інвестиції - це додаткові надходження до бюджету, нові робочі місця, можливості фінансування соціальної складової. Ми зробимо все, щоб інвестори змогли якомога більше дізнатися про наш регіон", - підкреслив Михайло Добкін.