Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ЗНО візьмуть участь більше 26 тис. мешканців Харківської області

У ЗНО візьмуть участь більше 26 тис. мешканців Харківської області

Як повідомив сьогодні на засіданні активу Харківської області заступник голови ХОДА Вадим Ландсман, у зовнішньому незалежному оцінюванні візьмуть участь 26 521 мешканець (у 2009 р. – 28152) Харківської області. Тестування відбудуться з 2 по 23 червня за 8 навчальними дисциплінами.

В області створено 5 округів (м.Балаклея, м.Красноград, м.Лозова, м.Куп’янськ та м.Харків), у яких на базі закладів освіти розміщено 75 пунктів тестування, з них 63 – у м.Харкові. До участі в організації та проведенні ЗНО залучено 4108 педагогічних працівників.

Як зазначив Вадим Ландсман, з метою забезпечення належних умов проведення ЗНО скоординовані зусилля управлінь облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконавчих органів міських рад, Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, навчальних закладів. Керівниками районів та міст спільно з відповідними службами вживаються заходи, спрямовані на забезпечення належного технічного стану автотранспорту та безпечний і безперебійний підвіз учасників ЗНО до пунктів тестування, організацію медичного обслуговування, охорони громадського порядку тощо.