Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові триває Естонський економічний форум

У Харкові триває Естонський економічний форум

Сьогодні в малій залі Харківської облдержадміністрації в рамках святкування Днів Європи розпочав роботу Естонський економічний форум за участю заступника голови місії Посольства Естонської Республіки в Україні Куйдо Мерітса, представників харківських і естонських підприємств. Мета форуму - сприяння ефективній співпраці між підприємствами Харківської області та Естонії в галузі машинобудування, металообробки, транспорту, будівництва, фінансів, IT-технологій, легкої промисловості, торгівлі, туризму і сільського господарства.

В.о.начальника Головного управління зовнішньоекономічних зв'язків та євроінтеграції Харківської облдержадміністрацій Ігор Матюшенко привітав естонських гостей від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна і подякував за увагу, приділену харківському регіону, а також висловив надію, що результати проведення форуму будуть продуктивними і корисними для обох сторін.

Об 11.00 в конференц-залі готелю "Аврора" розпочалися бізнес-зустрічі керівників харківських і естонських підприємств у форматі "B2B". На 26 травня заплановано відвідання двох найбільших підприємств Харківщини: ВАТ "Турбоатом" і ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД".