Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов провів виїзний прийом у Богодухівському районі

Юрій Сапронов провів виїзний прийом у Богодухівському районі

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Сапронов провів особистий прийом громадян у Богодухівському районі. Проблеми, з якими звернулися до Юрія Анатолійовича дев’ять жителів району, були різноманітними.

Зокрема, пенсіонер Володимир Колісник із с. Заброди переймається відновленням маршруту шкільного автобуса через греблю сільського ставка. Зараз гребля знаходиться в аварійному стані, тож діти – а це 40 школярів – змушені долати її пішки. "Як так вийшло, що ставок орендований, а гребля – безгоспна?" - дивується Юрій Сапронов.

"Тому зараз і необхідно провести інвентаризацію земельного фонду та переглянути орендну плату, щоб не вишукувати кошти, які так необхідні на ремонт переправи", - зауважує заступник голови ХОГА і обіцяє вирішити цю проблему до початку нового навчального року.

Голову сільськогосподарського підприємства у селі Братениця Анатолія Явтушенка привело до Юрія Сапронова бездоріжжя. Підприємство вже багато років спеціалізується на вирощуванні цукрових буряків, але вивезти їх з села дуже важко, адже сільська дорога вже давно перетворилася на суцільні вибоїни. Ремонту потребує 21 км дорожнього полотна. "Необхідно просити субвенцію у держави на ремонт", - говорить Юрій Сапронов та обіцяє детально вивчити ситуацію.

Під час прийому богодухівці також скаржилися на низький тиск у системі водопостачання міста та відсутність у деяких районах центральної каналізації. Заступник голови ХОДА взяв всі звернення на контроль.