Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

20-21 травня на ДП завод "Електроважмаш" відбудеться міжнародна науково-практична конференція

З метою підвищення надійності експлуатації турбогенераторного обладнання ДП завод "Електроважмаш" 20-21 травня 2010 року проведе міжнародну науково-практичну конференцію "Сервісне забезпечення надійної експлуатації турбогенераторного обладнання ДП завод "Електроважмаш". Початок роботи 20 травня 2010 року о 10:00 за адресою пр. Московський, 299, 3 пов. Згідно з програмою конференції передбачено проведення пленарного засідання і круглих столів, а також ознайомлення з роботою ДП завод "Електроважмаш".

Підприємство має намір запропонувати проведення авторської технічної інспекції для турбогенераторного обладнання, яке виробило свій ресурс, що дозволить визначити можливості його подальшого функціонування та дасть змогу розробити комплекс сервісних заходів, спрямованих на підвищення безпеки експлуатації енергоблоків та забезпечити їх безаварійну роботу з максимально можливими техніко-економічними показниками.

На конференцію запрошені представники більш ніж 30 генеруючих компаній та 60 теплових електростанцій України, країн СНД та Російської Федерації, посольства РФ, Казахстану та Туркменістану, Міністерства промислової політики України та Міністерства палива та енергетики України.

Контактна особа для працівників ЗМІ – Мілюченкова Лілія Леонідівна, тел. 095-808-55-40.