Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми не маємо права розчарувати людей. Юрій Сапронов

Ми не маємо права розчарувати людей. Юрій Сапронов

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації з економічних питань Юрій Сапронов взяв участь у сесійному засіданні Валківської районної ради. Під час виступу перед депутатським корпусом Юрій Анатолійович зазначив, що йому відомі всі проблемні місця району. Але вирішувати існуючі нагальні питання треба лише з допомогою місцевої влади, адже саме за районними депутатами стоїть громада.

"Принципи, за якими повинна діяти нова влада, це справедливість, доцільність та ефективність. Ми не маємо права розчарувати людей, тому необхідно покласти край розкраданню державних коштів та хабарництву", - наголосив Юрій Сапронов.

Яскравий приклад незрозумілих дій попередників – проведення реконструкції будівлі Валківського ліцею ім. О.С. Масельського. Зокрема, мова йшла про ремонт даху цього освітнього закладу. "Підрядником була компанія "Укрпромбуд". Всього витратили 2,2 млн грн. І який результат? Дах як протікав, так і протікає. То куди ж пішли ці кошти?" - поставив Юрій Анатолійович риторичне запитання.