Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області проводитиметься конкурс на кращій інвестиційний проект в рамках міжнародного економічного форуму "Інновації, інвестиції, Харківські ініціативи"

Таке рішення було ухвалено під час четвертого відкритого засідання Робочої групи "Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції" Харківського регіонального Комітету з економічних реформ, яке було присвячено розгляду питання: "Механізми залучення іноземних інвестицій".

Як відзначив керівник Робочої групи Юрій Сапронов, основне завдання діяльності Харківського регіонального Комітету з економічних реформ – ефективна реалізація державної політики в частині економічних перетворень. Від Робочої групи він чекає низку конкретних пропозицій з питання залучення інвесторів, у тому числі й іноземних.

В ході засідання була надана оцінка ситуації з інвестуванням в Харківську область та озвучені проблеми з цього питання, розглянуті пропозиції по збільшенню інвестування в регіон, а також розглянуті питання розвитку венчурних інвестицій.

За підсумками розглянутих пропозицій наступне засідання Робочої групи планується провести 14 травня у форматі "Круглого столу", на якому продовжиться розгляд питання щодо вдосконалення механізму залучення іноземних інвестицій. На це засідання будуть запрошені представники бізнесу, наукових кіл та громадських організацій.

Довідково
У засіданні Робочої групи 5 травня взяв участь голова постійної комісії з питань інвестицій та розвитку малого і середнього бізнесу Віктор Попов.

На засіданні з доповідями виступили:

Гусєв Володимир Андрійович - директор Північно-Східного регіонального центру інноваційного розвитку. Дудка Олександр Олексійович - директор КП "Індустріальний парк "Рогань". Назаров Євген Олександрович - директор Харківської філії АТ "Брокбізнесбанк". Кизим Микола Олександрович - директор науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор. Ткачов Денис Станіславович - виконавчий директор Харківської обласної молодіжної організації "Союз молодих підприємців".

Теги