Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Основне завдання - організувати якісний та безпечний відпочинок в оздоровчих таборах. Євген Савін

У Харківській області готуються до відкриття 37 дитячих оздоровчих таборів, три з них - санаторного типу: "Факел", "Зеленая горка" та "Ялинка". Найближчим часом вони пройдуть перевірку на кваліфікацію, після чого з таборами-переможцями будуть укладені договори. Про це на прес-конференції розповів заступник голови ХОДА Євген Савін.

"Основне завдання - організувати якісний та безпечний відпочинок дітей, - підкреслив Євген Євгенович. - Табори, які будуть оздоровлювати в цьому році дітей, визначаються на тендерній основі. 28 квітня пройшло розкриття пропозицій таборів - учасників процедури. У найближчі два тижні буде проведена оцінка пропозицій та перевірка кваліфікаційних даних таборів, після чого з переможцями укладуть договори".

Одна з найважливіших вимог - якісне харчування дітей. Списки таборів, які готуються до відкриття, надані в обласну санепідслужбу і управління з надзвичайних ситуацій для підготовчих перевірок. Для виключення закупівель несертифікованої харчової продукції затверджуються графіки і маршрути постачання продукції у погоджених з СЕС постачальників.