Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде створено штаб з питань оздоровлення дітей у літній період

У Харківській області буде створено штаб з питань оздоровлення дітей у літній період

Про це на прес-конференції розповів заступник голови ХОДА з питань внутрішньої політики та комунікацій Євген Савін. Сьогодні в ХОДА відбулася нарада з керівниками 37 дитячих оздоровчих таборів, розташованих у Харківському регіоні. Зараз всі вони готуються до нового літнього сезону. У нараді взяли участь всі організації, які відповідають за безпеку, життєздатність та ефективну діяльність таборів.

"Голова ХОДА Михайло Добкін узяв під особистий контроль питання оздоровлення школярів, - зазначив Євген Савін. - 24 квітня 2010 року він підписав розпорядження № 205 "Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей в 2010-2015 роках", яким затверджено план обласних заходів з підготовки та проведення літніх оздоровчих кампаній".

Для системного контролю за станом дитячих таборів на наступному тижні буде створено штаб з питань оздоровлення дітей Харківської області. До нього увійдуть усі структури, які відповідають за відпочинок школярів. Це профільні управління ХОДА, міліція, МНС, СЕС та інші установи.

Також найближчим часом почне працювати "гаряча лінія", де можна буде уточнити різні питання з оздоровлення школярів.