Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми налаштовані на конструктивний діалог. Михайло Добкін

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з Тимчасовим повіреним у справах Посольства Республіки Словенія в Україні паном Борисом Голі.

"Сьогоднішня зустріч абсолютно природна, тому що постійна тривала робота проводилася і попереднім керівництвом ХОДА, і мною ще у якості керівника міста. Думаю, що всі переговори завершаться конкретними реальними справами ", - сказав голова ХОДА Михайло Добкін.

На зустрічі обговорювалася співпраця по двох напрямках: інвестиції в розвиток бізнесу і в інфраструктуру Харківського регіону. У рамках підготовки до Євро-2012, розповів Михайло Добкін, потрібні інвестиції у будівництво готелів, ресторанів, магазинів і іншої інфраструктури, яка має з’явитися навколо стадіону "Металіст" і аеропорту до Євро-2012. "Ми вже пройшли екватор і виходимо на фінішну пряму цього проекту, - зазначив Михайло Маркович. - І ми налаштовані на конструктивний діалог і зацікавлені в інвестиціях в Євро-2012. Інвестор повинен отримати державну підтримку".

Теги