Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Це місце стане святим, стане нашою пам'яттю

Це місце стане святим, стане нашою пам'яттю

У Харкові з'явилося ще одне пам'ятне місце, куди зможуть прийти вклонитися подвигу солдата-визволителя всі вдячні нащадки. Сьогодні на території Народної Української академії на честь 65-річчя Великої Перемоги було урочисто відкрито Алею Пам'яті з 15 лип, в основу яких закладено землю, привезену з Міст-Героїв усього Радянського Союзу та місць боїв, що визначили хід Великої Вітчизняної війни.

У церемонії взяли участь заступник голови ХОДА Вадим Ландсман, заступник голови обласної ради Вікторія Казакова, віце-губернатор Санкт-Петербурга Роман Філімонов, Генеральний Консул Російської Федерації в м.Харкові Всеволод Філіпп, гості із Санкт-Петербурга, ветерани Великої Вітчизняної війни, діти війни, представники ХОДА та МВК, студенти, школярі та викладачі харківських ВУЗів.

"Я як звичайний громадянин, харків'янин буду кожен День Перемоги приходити сюди і знаходити місце своїм квітам та словами подяки за безсмертний подвиг наших визволителів, - сказав під час церемонії відкриття заступник голови ХОДА Вадим Ландсман. – Це місце стане святим, стане нашою пам’яттю".