Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україні закінчилася пора безвладдя. Михайло Добкін

"Пора безвладдя в країні закінчилася, буде наведений порядок скрізь - починаючи від обласного центру і закінчуючи найвіддаленішими куточками районів області, - зазначив сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін, представляючи активу Валківського району нового керівника РДА.

- Увага активу району в першу чергу повинна бути спрямована на відновлення довіри людей до влади. І робити це треба не словами, а конкретними справами, тільки якщо будуть певні дії - буде і довіра".

Михайло Добкін підкреслив, що сьогодні державний бюджет України - найскладніший за всі роки незалежності, і навіть підписані нещодавно в Харкові угоди з Російською Федерацією однозначно не дозволять нам мати серйозні дотації, зокрема, для сільського господарства."Ми не отримаємо 100% наших бажань, ми зможемо фінансувати в соціальній сфері тільки виплату заробітної плати та оплату енергоносіїв в 2010 році.

Але навіть у цій ситуації ніхто з нас не знімав завдання з виведення регіону зі складної економічної та соціальної ситуації. Нам разом треба знайти шляхи наповнення прибуткової частини всіх бюджетів", - сказав Михайло Добкін.