Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові стартував чемпіонат Європи з панкратіону

У Харкові стартував чемпіонат Європи з панкратіону

Сьогодні в Харківському палаці спорту відбулася урочиста церемонія відкриття чемпіонату Європи з панкратіону. У церемонії відкриття взяли участь віце-президент Національного олімпійського комітету, президент федерації панкратіону України Віктор Корж, заступник голови ХОДА Євген Савін, представники федерації панкратіону, обласної, міської та районної влади.

Євген Савін передав привітання учасникам змагань від голови ХОДА Михайла Добкіна та зазначив, що проведення змагань такого високого рівня у Харкові дозволяють думати, що наше місто стане другою батьківщиною панкратіону.

Віктор Корж привітав присутніх від імені Національного олімпійського комітету та федерації панкратіону: "Я дуже радий, що панкратіон, який був найбільш престижним видом спорту в античній Олімпіаді, переживає своє друге народження і знову набув популярності у всьому світі. Україна вперше приймає змагання такого рівня. Впевнений, що змагання відбудуться на високому рівні, і всі отримають задоволення від перебування в Харкові та Україні".

У змаганнях беруть участь спортсмени з Азербайджану, Болгарії, Німеччини, Казахстану, Франції, Грузії, Бельгії, Італії, Латвії, Угорщини, Литви, Польщі, Росії, Швейцарії, Молдови, Білорусі та України. Буде розіграно понад 100 комплектів медалей у чотирьох вікових групах: 12-13 років, 14-15 років, 16-17 років та старше 18 років.

Теги