Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для нас велика честь приймати у себе Президентів України та Росії. Михайло Добкін

Для нас велика честь приймати у себе Президентів України та Росії. Михайло Добкін

"Для нашого регіону велика честь приймати у себе Президентів України та Російської Федерації. Харків завжди вважався столицею дружби України та Росії, тому вибір місця проведення зустрічі двох президентів невипадковий. Сподіваюся, що підсумки переговорів будуть максимально позитивними для обох держав", - заявив сьогодні в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

У програмі візиту заплановано відвідання Президентами Харківського державного авіаційного виробничого підприємства. "Думаю, це буде не просто відвідування підприємства. У ході зустрічі буде відпрацьовано ряд документів, які, сподіваюся, дадуть новий імпульс співпраці України і Росії в спільних авіабудівних проектах", - зазначив Михайло Добкін.

Крім того, до Харкова прибудуть по 6 губернаторів з прикордонних областей України та Росії, які розглянуть питання прикордонного співробітництва. Особливу увагу буде приділено питанням максимального спрощення перетину кордону жителями прикордонних населених пунктів і максимальної зручності перетину україно-російського кордону громадянами України під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.