Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

12 червня відбудеться Харківський обласний відбірковий тур ХІІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута»

12 червня відбудеться Харківський обласний відбірковий тур ХІІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута»

Харківський обласний відбірковий тур ХІІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута» відбудеться 12 червня 2010 р. в Українському культурному центрі «Юність» (м. Харків, вул. Університетська, 25), початок о 10.00 годині. 

Відбіркові конкурси проводяться за музичними жанрами: поп-, рок-, сучасна танцювальна, акустична та інша музика, український автентичний фольклор. На кожному конкурсі відбираються переможці, а також декілька резервістів, котрі отримують право виступити на заключному етапі фестивалю та представити свій регіон на всеукраїнському рівні. Мета конкурсів – здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену. «Червона рута» є некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує українських виконавців. Участь у конкурсах не потребує вступних внесків, а вхід для глядачів є вільним.
ХІІ Всеукраїнський фестиваль «Червона рута» відбудеться у 2011 році. У 2010 році з березня по грудень у всіх регіонах України відбудуться 27 відбіркових турів, переможці яких отримають право виступати у фіналі. Загальна кількість конкурсантів становитиме понад 4 тисяч виконавців з усієї України.