Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ряд промислових підприємств Харківщини може отримати державну підтримку

Ряд промислових підприємств Харківщини може отримати державну підтримку

Віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв під час робочого візиту на Харківщину розгляне проблеми промислової галузі регіону. Ряд стратегічних підприємств, які знаходяться в складній економічній ситуації, можуть розраховувати на державну підтримку.

Про це на прес-конференції 9 червня повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

«Буде розглянута можливість державної підтримки ряду харківських підприємств», - заявив він.

За словами Михайла Добкіна, особливу увагу буде приділено проблемам заводу імені Малишева, який на даний момент знаходиться в дуже складній ситуації.

«Ті проблеми, які були в заводу імені Малишева п'ять років тому, тільки посилилися. Мало того, підприємство втратило частину своєї сили. Сьогодні на заводі склалася парадоксальна ситуація. Конструкторське бюро імені Морозова не може знайти спільну мову з заводом і розміщує багатомільйонний контракт на інших підприємствах, повністю виключивши з технологічного процесу завод імені Малишева.Такого не було ніколи за всю історію даного підприємства », - підкреслив голова обласної адміністрації.

Також він зазначив, що останні п'ять років змін на краще в промисловості регіону не принесли.

«Попередні п'ять років не внесли суттєвих позитивних змін в роботу промислового комплексу Харківщини, чим завжди славився наш регіон», - підкреслив Михайло Добкін.