Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна здатна протягом 10 років увійти до числа провідних 20-ти країн світу

Україна здатна протягом 10 років увійти до числа провідних 20-ти країн світу

Для цього в країну обов'язково має увійти іноземний капітал у вигляді інвестицій. «Зняти всі перешкоди повинна революція в податковому законодавстві. Але запрошуючи сьогодні капітал в наш регіон, ми вже зараз зобов'язані забезпечити йому комфортні умови, - зазначив в ефірі програми обласного державного радіо «Зворотний зв'язок» голова ХОДА Михайло Добкін.- Будь-який інвестор притягне інших інвесторів, що підвищить нашу оцінку в різних рейтингових агентствах».  

Сьогодні Харків - місто з найбільшою динамікою розвитку, це відзначають багато фахівців. У цьому криються всі наші успіхи, у тому числі і лідируючі позиції з підготовки до Євро-2012. «Треба дати потужний сигнал іноземним інвесторам про те, що їх тут чекають. І ми будемо однаково раді всім, незалежно від розміру інвестицій, якщо ці кампанії готові створювати реальні робочі місця, створювати новий продукт, який стане плюсом в економічному балансі нашої області, якщо разом з іноземним капіталом прийдуть новітні технології, обладнання, все, до чого ми самі будемо йти набагато довше,- зазначив Михайло Добкін.

- Ми всіх будемо зустрічати хлібом-сіллю, і готові забезпечувати зелений коридор, нехай навіть в ручному режимі. Це повинні отримати всі, в тому числі і наш вітчизняний бізнес».