Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Займатися нелегальною торгівлею кольоровими і чорними металами в Харківській області стане небезпечно

Займатися нелегальною торгівлею кольоровими і чорними металами в Харківській області стане небезпечно

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін заявив про те, що буде особисто контролювати сферу торгівлі металом до тих пір, поки не переконається, що вона може працювати без пильної уваги влади.  

Про це він повідомив в ефірі програми «Зворотний зв'язок».

За словами Михайла Добкіна, до впорядкування сфери торгівлі металом в області підключать компанії, які працюють у цій галузі.

«Без допомоги великих компаній, які займаються скуповуванням кольорових і твердих металів, нам не обійтися. Якщо найбільші гравці на цьому ринку розроблять спеціальні правила і будуть їх дотримуватися, то за допомогою обласної прокуратури, міліції, Служби безпеки, державної влади на місцях та органів місцевого самоврядування ми якщо не викорінимо, то поставимо заслін для таких незаконних дій »,- Сказав Михайло Добкін.

Також він зазначив, що за підсумками засідання регіонального антикорупційного комітету перед представниками влади на місцях і силових структур поставлено завдання зробити незаконний бізнес у сфері скупки металів небезпечним для нечесних підприємців.

«Я поставив завдання, щоб у нас було небезпечно займатися цим видом бізнесу. Не для здоров'я небезпечно, а для свободи », - зазначив голова обласної державної адміністрації.

За його словами, наступне засідання регіонального антикорупційного комітету відбудеться через місяць. До тих пір має встановитися взаєморозуміння між усіма органами влади на місцях, а також представниками силових структур.

«Головне, щоб сьогодні кожен відчував зону своєї персональної відповідальності. Поки я не побачу, що дана система може функціонувати без пильної уваги влади, я руку з пульсу не приберу. Ми обов'язково там наведемо порядок », - підкреслив Михайло Добкін.