Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області взяла участь у Курському Коренському ярмарку

Делегація Харківської області взяла участь у Курському Коренському ярмарку

Офіційна делегація Харківської області на чолі із заступником голови облдержадміністрації Юрієм Сапроновим, начальниками галузевих управлінь облдержадміністрації та керівниками підприємств Харківської області 5 червня взяла участь в офіційному відкритті десятої ювілейного Міжрегіонального оптово-роздрібного ярмарку «Курський Коренський ярмарок-2010», який тривав з 3 по 6 червня в містечку Свобода Золотухінського району Курської області.

Виступаючи на церемонії відкриття, Юрій Сапронов привітав усіх курян від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна і відзначив: «Учасники ярмарку від Харківської області прагнуть зміцнити сталі багаторічні відносини і встановити нові ділові контакти з російськими колегами.

Зустріч Президентів України і Російської Федерації в квітні цього року в Харкові дала новий імпульс економічному та соціально-культурному розвитку українсько-російських відносин прикордонних областей України та Росії.

Хочу відзначити, що на цьому тлі підписання Угоди про співробітництво між Чугуївським районом Харківської області та Льговським і Горшеченським районами Курської області стане ще одним прикладів подальшого розвитку наших економічних і дружніх відносин.

Активно розвиваються наші зовнішньоекономічні відносини. За минулі роки наш торговий обіг зріс у 4 рази. У цьому нам допомагають і щорічні Програми двостороннього співробітництва, і традиційна участь харківських і курських підприємств у Курському Коренському і Великому Слобожанському ярмарках.

Я переконаний, що багаторічна спільна історія, наші бажання взаємовигідно співпрацювати є доброю базою для об'єднання наших зусиль в ім'я процвітання Росії та України, наших регіонів.

Ми запрошуємо Вас до співпраці й обіцяємо зробити все, щоб Ви і Ваш бізнес змогли досягти нових успіхів в Харківській області!»