Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область приєднається до платформи «Діалог влади та бізнесу»

Харківська область приєднається до платформи «Діалог влади та бізнесу»

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі ХОВА.

Ініціатива, створена за дорученням Володимира Зеленського, має на меті покращення економічного клімату, збільшення підприємств та робочих місць. Платформа «Діалог влади та бізнесу» в Харківській області стане комунікаційним майданчиком для обговорення актуальних питань роботи та підтримки бізнесу регіону.

«В межах роботи комунікаційного майданчика «Діалог влади та бізнесу», онлайн-зустрічі з підприємцями проводитимуться щотижня. Під час засідань підійматимуться нагальні проблеми та вноситимуться пропозиції щодо покращення умов підприємницької діяльності в області. Раз на три місяці відбуватиметься регіональний форму. Допомога бізнесу – надважлива складова для підтримки, посилення та відновлення економіки Харківщини», - зазначив Олег Синєгубов.

Платформа «Діалог влади та бізнесу» покликана забезпечувати оперативне реагування на місцеві запити та формування пропозицій для національного рівня, підтримуючи підприємців у складних умовах.

Перше онлайн-засідання комунікаційного майданчика «Діалог влади та бізнесу» в Харківській області відбудеться цієї п'ятниці, 18 жовтня. Долучитися до засідання можна заповнивши електронну анкету за посиланням.

Для отримання детальної інформації щодо участі в онлайн-засіданні звертайтесь до Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОВА за номером: +380977359844.