Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов привітав освітян Харківщини з нагоди професійного свята

Олег Синєгубов привітав освітян Харківщини з нагоди професійного свята

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов відзначив працівників освітньої галузі нагрудними знаками, грамотами Міністерства освіти і науки та подяками ХОВА.

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні молоді, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України та з нагоди Дня працівників освіти нагородами відзначили 45 педагогів. 

«Попри всі труднощі Харківщина продовжує розвивати освітню сферу. І в першу чергу завдяки професійним, відданим своїй справі педагогам. Ми продовжуємо працювати над створенням безпечного освітнього середовища для наших дітей та навіть у найскладніших умовах забезпечуємо учням доступ до знань. Особливо хочеться відзначити тих освітян, які взяли до рук зброю і стали на захист рідної держави. Їхня мужність, сміливість вражають і надихають. Саме вони — герої сьогодення. Їхній патріотизм заслуговує шани й поваги! Дякую усім працівникам освіти Харківщини за відданість своїй справі», - зазначив Олег Синєгубов.