Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ворог завдав чергових ударів по цивільній інфраструктурі міста Харків

Ворог завдав чергових ударів по цивільній інфраструктурі міста Харків

20 вересня близько 22:45 росіяни здійснили обстріл трьох районів Харкова. Всі удари були нанесені керованими авіабомбами, тип яких наразі встановлюється.

Один з прильотів прийшовся по Шевченківському району, у самому центрі міста. Авіабомба потрапила на проїзджу частину. Вибухом пошкоджені 6 будівель на території медичного комплексу, готель, вищий навчальний заклад. Постраждали кіоски та автомобіль, що були розташовані поряд з місцем вибуху. Серед пацієнтів, які знаходилися у лікарні на момент прильоту – 4 постраждалих. Всі вони мають ушкодження середнього або легкого ступеню тяжкості.

Одна з авіабомб також поцілила по Холодногірському району. Внаслідок обстрілу пошкоджено 6 приватних будинків та 2 господарчі споруди. Постраждали 7 осіб, серед яких 3 дитини: дівчинка 10 років, хлопчик 12 та дівчинка 17 років. Вони отримали гостру реакцію на стрес.

Ще один приліт трапився у Київському районі, внаслідок чого відбулось загоряння трави на площі 1 гектар.

В роботах із допомоги потерпілим та розбору завалів залучені волонтери з ГО «Я врятований», БО «Координаційний гуманітарний центр», БО «БФ Хаустова», ГО «Добробат», БФ «ЕТОС», БО «Сильна родина вільна Україна», ГО «Все для людей». БО "Координаційний гуманітарний центр" надав 130 листів ОSB. Станом на третю годину ночі було закрито 110 вікон.