Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Активну молодь області відзначили грамотами й подяками начальника Харківської ОВА

Активну молодь області відзначили грамотами й подяками начальника Харківської ОВА

З нагоди Міжнародного Дня молоді працівникам закладів освіти, культури, державної служби, правоохоронних органів та ДСНС, комунальних і приватних підприємств, громадських організацій та волонтерам вручили почесні грамоти й подяки начальника Харківської обласної військової адміністрації.

«За дорученням та від імені начальника ХОВА Олега Синєгубова хочу привітати всіх присутніх з Міжнародним Днем молоді. Попри щоденні виклики повномасштабної війни кожен із вас продовжує виконувати свої обов'язки і своїм прикладом надихати оточуючих до подальшої боротьби. Сьогодні перед кожним із нас стоїть лише одна мета – Перемога. І молодь, яка працює на Харківщині й допомагає відбудовувати нашу область, є запорукою спільного успіху! Дякуємо вам! Слава Україні!», – сказав Начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської ОВА Костянтин Ананченко.

Ознайомитися з повним переліком нагороджених можна за посиланням.

Нагадаємо, рішення про відзначення 12 серпня Дня молоді ухвалено Президентом України Володимиром Зеленським з метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також враховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів.