Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Внаслідок ранкового обстрілу Харкова поранень зазнали 8 людей», - Олег Синєгубов

«Внаслідок ранкового обстрілу Харкова поранень зазнали 8 людей», - Олег Синєгубов

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації повідомив в ефірі «Єдиних новин».

Близько 10:00 окупанти здійснили черговий терористичний акт проти цивільного населення Харкова. Ворожа ракета влучила по території житлової забудови в Шевченківському районі міста. Внаслідок удару пошкоджена будівля однієї із поліклінік, десятки багатоповерхівок та автомобілів. 

«Попередньо російські загарбники застосували «Іскандер». По допомогу до лікарів звернулися восьмеро людей із гострою реакцією на стрес та пораненнями. Дві жінки госпіталізовані до хірургії, ще один чоловік госпіталізований до нейрохірургії. Інші - амбулаторно. На місці події тривають роботи з ліквідації наслідків обстрілу», - зазначив Олег Синєгубов. 

Загалом, минулої доби російські загарбники для ударів по населеним пунктам Харківської області застосували 10 КАБів та 4 дрони. Під обстрілами опинилися населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. 

«Стан, положення та характер дій противника суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали. Українські захисники  продовжують завдати ударів загарбникам. У Вовчанську російські окупанти провели евакуацію втрат на позиціях, здійснюють заходи логістичного забезпечення, застосовуючи БпЛА. Зафіксовано застосування РСЗВ по місту з території країни-агресора», - додав Олег Синєгубов.