Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уряд Японії долучиться до реалізації освітніх проєктів на Харківщині

Уряд Японії долучиться до реалізації освітніх проєктів на Харківщині

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов за результатами зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі.

Уряд Японії підтримує жителів Харківської області від початку повномасштабного вторгнення. Наразі триває робота над розробкою спільних проєктів в напрямку покращення освітнього процесу в регіоні. Зокрема під час робочої зустрічі обговорили перспективи реалізації програми обміну студентами, а також будівництва підземних освітніх просторів на Харківщині, аби учні області могли здобувати освіту офлайн.

«Уряд Японії стало допомагає Харківщині. Мова йде як про гуманітарну допомогу, спецтехніку та генератори, так і про важливі для функціонування регіону проєкти. Вдячні нашим японським партнерам за посилений інтерес до нашої області та за те, що підтримуєте наші пропозиції у новому пакеті допомоги», - зазначив Олег Синєгубов.

Нагадаємо, начальник ХОВА Олег Синєгубов провів нараду з Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартіном Єгером. Під час наради обговорили питання відбудови та посилення обороноздатності Харківської області.