Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В межах обласного проєкту «Харківські крила» військовим передали ще 10 дронів «Vampire»

В межах обласного проєкту «Харківські крила» військовим передали ще 10 дронів «Vampire»

Всього бійці спецпідрозділу CODE 9.2 з 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка вже отримали 30 одиниць ефективних безпілотників, які знищують ворожу техніку на десятки мільйонів доларів. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

«Продовжуватимемо виділяти кошти на програму «Харківські крила», плануємо плідно працювати в цьому напрямку і у наступному році. Мета — забезпечити стабільне фінансування й закупівлю дронів, щоб військові мали змогу стратегічно планувати свої дії. Спільно з депутатським корпусом Харківської обласної ради продовжуємо підтримувати Сили оборони! Слава Україні!», – сказав Олег Синєгубов.

Безпілотники «Vampire» є значною підмогою для захисників і захисниць, які щодня протистоять ворогу у Харківській області, наголосив начальник розвідки 3-го штурмового батальйону 92 ОШБР ЗСУ Олександр Настенко.

«Дякуємо обласній військовій адміністрації, депутатському корпусу, а також всім дотичним до проєкту «Харківські крила» за системну допомогу. Ми втричі збільшили штатну чисельність військовослужбовців та покращуємо свої показники. Можемо гарантувати, що завдяки отриманим 30 дронам ми знищимо понад 100 одиниць ворожої техніки. І найголовніше – збережемо життя та здоров'я наших захисників і захисниць, котрі виконують бойові завдання на лінії фронту. Разом до Перемоги!», – сказав Олександр Настенко.