Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 липня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 липня

Російські окупанти продовжують чинити терор мирного населення Харківщини.

Сьогодні о 04:16 у місті Чугуїв внаслідок ворожого ракетного обстрілу горіли дев'ять автомобілів. Пошкоджено скління вікон 9-поверхового та 5-поверхового будинків, дах та скління вікон 2-поверхового житлового будинку, два магазини, адміністративну будівлю, скління недобудованої 5-поверхової будівлі, приватний будинок. Постраждали 9 людей, з них дитина 14 років.

Вчора о 22:06 у місті Куп’янськ внаслідок авіаційного обстрілу ФАБ-1500 пошкоджено приватний будинок, двоповерхову будівлю підприємства.

Близько 14:00 у селі Козача Лопань Харківського району внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено 5 приватних будинків та автомобіль.
 
О 10:15 у селі Івашки Богодухівського району внаслідок обстрілу FРV-дроном знищено приватний будинок.

«На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні та штурмові дії. Тут відбулося 12 бойових зіткнень. Всі — в районах Глибокого та Вовчанська. Окупанти активно задіювали для ударів бомбардувальну авіацію. На Куп’янському напрямку кількість атак за минулу добу складає 11. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Стельмахівки та Берестового», – розповів Олег Синєгубов.