Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 8 липня

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 8 липня

О 00:32 у м. Харків внаслідок падіння уламків боєприпасу в Основ'янському районі виникла пожежа в приватному будинку. Пошкоджені авто, господарчі споруди. Постраждали дві жінки 50 та 75 років, госпіталізовані.

О 18:31  Харківський район, Циркунівська ТГ, біля 17-го цвинтаря на грунтовій дорозі у лісі в бік с. Циркуни. Підрив автівки на ворожій міні, внаслідок чого попередньо загинули 53-річний чоловік, 64-річна жінка, жінка 25 років, хлопчик 5 років та 3-місячне немовля. 

О 16:38 внаслідок обстрілу с. Новоплатонівка Ізюмського району частково зруйновано будинок культури, пошкоджено 4 приватних будинки.

О 16:32 ворог обстріляв приватне домоволодіння в с. Богуславка Ізюмського району. Пошкоджено два приватні будинки. Постраждали чоловік 48 років та жінка 70 років, її госпіталізовали до медичного закладу.

О 15:40 внаслідок обстрілу КАБ смт Білий Колодязь Чугуївського району пошкоджено 2 багатоповерхових будинки.
 
О 15:50 окупанти здійснили обстріл з РСЗВ с. Колісниківка Куп'янського району. Пошкоджено один приватний будинок.

7 липня о 08:00 в с. Митрофанівна Куп'янського району внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджені три приміщення свиноферми на території агропідприємства.

На Харківському напрямку ворог три рази проводив штурми неподалік населених пунктів Липці, Стариця та Вовчанськ. Українські воїни зупинили всі штурмові дії агресора.

На Купʼянському напрямку противник 10 разів атакував наші позиції у районах Синьківки, Степової Новоселівки, Піщаного та Стельмахівки. Шість атак противника успішно відбито, ще чотири бої продовжуються.