Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив поліцейських Харківщини почесними нагородами

Олег Синєгубов відзначив поліцейських Харківщини почесними нагородами

Урочистості присвятили Дню Національної поліції України.

За зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення правопорядку і законності та з нагоди Дня Національної поліції України почесними грамотами та подяками начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова відзначили 17 правоохоронців. 

«Національна поліція Харківської області продемонструвала, як потрібно професіонально виконувати свої службові обов’язки, як потрібно виконувати кожну фразу своєї присяги, і я потрібно захищати свою батьківщину. Щиро вдячний усьому колективу Головного Управління Національної поліції області за щоденну титанічну працю, забезпечення правопорядку, мужність та професіоналізм у протистоянні ворогу», - зазначив Олег Синєгубов. 

Правоохоронці Харківщини працюють в посиленому режимі від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. Окрім посадових обов’язків, поліцейські беруть активну участь в евакуації цивільного населення з прифронтових та прикордонних населених пунктів області, розвозять гуманітарну допомогу, допомагають деблоковувати людей з-під завалів та всебічно допомагають жителям регіону. 

«Поліція Харківщини залишатиметься на місцях, захищатиме жителів області. Вдячні керівництву ХОВА, міській владі за всебічну підтримку та посилення матеріально-технічної бази наших підрозділів броньованою технікою, спецтранспортом. Разом продовжуємо наближати Перемогу», - зазначив начальник ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко. 

Від початку повномасштабного вторгнення 12 поліцейських Харківщини віддали життя під час виконання службових обов’язків.