Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов привітав держслужбовців Харківщини з професійним святом

Олег Синєгубов привітав держслужбовців Харківщини з професійним святом

За сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, високий професіоналізм, ініціативу й наполегливість почесними грамотами Харківської обласної військової адміністрації та подяками начальника ХОВА відзначили 57 фахівців державної служби Харківщини.

«Ви щодня докладаєте зусиль для зміцнення обороноздатності країни. Від ваших дій залежить збереження державних інституцій. Це — надважливе завдання, особливо на Харківщині — у регіоні, який третій рік стримує російську навалу і щодня відчуває всі наслідки бойових дій», – сказав Олег Синєгубов.

Із перших днів повномасштабної війни держслужбовці області взяли на себе різні функціональні обов’язки: відповідали за гуманітарну допомогу, медичне забезпечення лікарень, розселення переселенців. Дехто взяв в руки зброю і став на захист країни. А ті, хто не воює безпосередньо, — підтримував і підтримує Захисників і Захисниць України.

«Ваші дії нерідко є вирішальними для успішного ведення війни і подолання всіх викликів. Ваша праця заслуговує на визнання і підтримку з боку суспільства. Ви дійсно відповідаєте критеріям, визначеним в Присязі українського держслужбовця. Продовжуємо працювати. Зі святом! Слава Україні», – зазначив начальник Харківської ОВА.