Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти Харківщини вирушили на відпочинок до Івано-Франківщини

Діти Харківщини вирушили на відпочинок до Івано-Франківщини

Цього разу до санаторію в місті Яремче поїхали 44 дитини із Харківського району, серед яких жителі Великих Проходів, Слатиного, Дергачів, а також прикордонних Ветеринарного і Козачої Лопані.

Найближчий місяць діти відпочиватимуть в гірській місцевості країни, відвідуватимуть музеї, івенти, а також майстер-класи. Ще одна перевага такого відпочинку – живе спілкування та реабілітація.

«Питання підтримки дітей з постраждалих та деокупованих територій Харківщини – пріоритетне та перебуває на особистому контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Наразі працюємо над розширенням кількості програм з відпочинку та реабілітації дітей регіону», - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. 

Програму відпочинку реалізують за підтримки БФ «Співдружність України», акторів «Квартал 95», а також АТ «Укрзалізниця», які забезпечують логістику. 

«Діти з інших деокупованих територій Харківської області вже відвідували цей санаторій. Були задоволені, тому що в першу чергу там безпечно, там свіже повітря, а найголовніше - це спілкування з однолітками», - зазначає представниця БФ «Співдружність України» Катерина Сімакова.