Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині прозвітували про результати роботи відділу Держнагляду Державної служби України з безпеки на транспорті за січень-квітень 2024 року

На Харківщині прозвітували про результати роботи відділу Держнагляду Державної служби України з безпеки на транспорті за січень-квітень 2024 року

Впродовж січня-квітня поточного року фахівцями відділу Державного нагляду (контролю) у Донецькій, Луганській та Харківській областях Державної служби України з безпеки на транспорті було виявлено 518 порушень на вантажних перевезеннях.

Здебільшого порушення стосувалися перевезення вантажів за відсутності належних документів, вагових норм від 5 до 30%, а також не належного забезпечення перевізником умов праці та відпочинку водіїв. Також було виявлено 150 порушень на пасажирському транспорті. Загальна сума перерахованих штрафних санкцій до Державного бюджету України склала 6 146 920 гривень. 

«Відділом пред’явлено до примусового виконання 265 постанов на загальну суму майже 4,4 мільйона гривень. З них до територіальних BBC міста Харкова та Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції направлено 186 постанов на суму понад 2,9 мільйона гривень, до територіальних BBC у Донецькій та Луганській областях  Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції направлено 79 постанов на суму більш як 1,4 мільйона гривень. Виконавчою службою вже стягнуто 50% від загальної кількості пред’явлених постанов», - зазначив начальник відділу Державного нагляду (контролю) у Донецькій, Луганській та Харківській областях Державної служби України з безпеки на транспорті Радіон Кіштулинець.