Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 4 червня

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 4 червня

4 червня близько 7 години ранку ворог обстріляв місто Куп'янськ. Попередньо постраждав 1 чоловік.

О 20:15 ворог завдав удару по селу Білий Колодязь Чугуївського району. Внаслідок обстрілу горів будинок. Постраждала жінка. 

О 18:42 окупанти цілили по місту Харків. Частково зруйнований Державний навчальний заклад на пр-т Любові Малої. Постраждала жінка.

О17:00 відбувся обстріл КАБ села Білий Колодязь Чугуївського району. Пошкоджено будівлю елеватора. Також, внаслідок обстрілу горіли два гаражі, три вантажні автомобілі та дах котельні магазину.

О 15:20 в селі Хотімля Чугуївського району внаслідок обстрілу КАБ горіло 9 будинків на колесах, 15 металевих будинків, 4 яхти, 1 катер.

О 12:00 - обстріл міста Куп'янськ. Влучання на територію цивільного підприємства.

На Харківському напрямку ворог шість разів атакував позиції наших оборонців в районах Липців та Вовчанську. Пʼять атак відбито, один бій триває в районі Вовчанська. Російські загарбники успіху не мають, ситуація контрольована.

На Купʼянському напрямку ситуація суттєвих змін не зазнала, напруга зберігається в районах Берестового та Стельмахівки, де на даний час триває два боєзіткнення. Противник має наміри просунутися в сторону Синьківки, Невського та Тернів зазнали невдачі. Ситуація під контролем підрозділів Сил оборони.

Всього евакуювали 11 тисяч 629 людей із Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів.