Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині за тиждень виявили та знищили більш як 1400 вибухонебезпечних предметів

На Харківщині за тиждень виявили та знищили більш як 1400 вибухонебезпечних предметів

З 22 по 29 травня включно піротехнічні підрозділи в Харківській області розмінували майже 758 гектарів територій, виявили та знешкодили 1438 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомили в Департаменті цивільного захисту Харківської ОВА. Окрім того, протягом тижня зведені підрозділи саперів обстежили понад 526 гектарів сільгоспугідь, більш ніж шістсот метрів ділянок автодоріг, понад 1,5 кілометри газопроводів, майже 22 кілометри ліній електропередач, а також перевірили 8 об'єктів. До електромережі повторно підключили 3482 абонента.

Впродовж 29 травня піротехнічні підрозділи розмінували понад 48 гектар територій, більш як 38 гектарів сільськогосподарських угідь, понад триста метрів ділянок автодоріг, більш як сто метрів газопроводів, майже 4 кілометра ліній електропередач, а також 1 об’єкт. Виявлено та знешкоджено 271 вибухонебезпечний предмет.

Нагадуємо, про виявлені підозрілі предмети чи засоби ураження необхідно невідкладно повідомити правоохоронців та аварійні служби за номерами телефонів: 101, 102. Обов'язково дочекайтеся прибуття слідчо-оперативної групи.