Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Евакуйовані з Богодухівщини та Куп’янщини діти проведуть відпочинок в санаторіях

Евакуйовані з Богодухівщини та Куп’янщини діти проведуть відпочинок в санаторіях

Про це йшлося під час робочої зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, начальника Куп’янської МВА Андрія Беседіна з очільником міжнародного благодійного фонду «SIRIUS» Олександром Жиленковим.

Наразі триває робота з реалізації проєкту із психологічної реабілітації дітей, евакуйованих з Куп’янського та Богодухівського районів Харківської області. Програма розрахована на весняно-літній період. Діти проведуть відпочинок в санаторіях Одещини. 

«Співпраця з Австрією — є дуже важливою для Харківської області. Ми з повагою ставимося до реалізованих проектів які зробили значний вклад в соціальну підтримку населення, на прифронтових територіях Куп'янського району та інших важких територіях  Харківської області. Допомога команди благодійників VOLKSHILFE та особисто її директора Еріха Феннінгера, Посольства України в Республіці Австрія та усієї команди фонду «SIRIUS» дуже важлива у наші часи. Вдячний за підтримку регіону», - зазначив Євген Іванов. 

Благодійники VOLKSHILFE та SIRIUS за підтримки Уряду Австрії підтримує жителів Харківщини з перших днів повномасштабного вторгнення. За цей час побутовою хімією забезпечили близько 30 000 сімей, дизельні генератори надані комунальним установам Золочівської тергромади, побутові газові балони отримали майже 1350 сімей, електричні конвектори близька 350 родин, підгузки для дорослих понад 5 000 осіб, теплий новий зимовий одяг близько 200 осіб. Загалом гуманітарна допомога надана майже 100 000 осіб.