Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині за тиждень знищили понад 2300 вибухонебезпечних предметів

На Харківщині за тиждень знищили понад 2300 вибухонебезпечних предметів

З 8 по 15 травня включно піротехнічні підрозділи в Харківській області розмінували майже 117 гектарів територій, виявили та знешкодили 2347 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомили в Департаменті цивільного захисту Харківської ОВА. Окрім того, протягом тижня зведені підрозділи саперів обстежили 68,5 гектарів сільгоспугідь, понад два з половиною кілометри ділянок автодоріг, більш як півкілометра газопроводів, понад 15 кілометрів ліній електропередач, а також перевірили 16 об'єктів і 19 домоволодінь.  До електромережі повторно підключили 3184 абонента. 

Впродовж 15 травня піротехнічні підрозділи розмінували понад 22 гектари територій, більш як 8,5 гектарів сільськогосподарських угідь, дев’яносто метрів ділянок автодоріг, 1,6 кілометра ліній електропередач та 2 об’єкти. Виявлено та знешкоджено 167 вибухонебезпечних предметів. 

Нагадуємо, про виявлені підозрілі предмети чи засоби ураження необхідно невідкладно повідомити правоохоронців та аварійні служби за номерами телефонів: 101, 102. Обов'язково дочекайтеся прибуття слідчо-оперативної групи.