Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відзначили Міжнародний день сім’ї

На Харківщині відзначили Міжнародний день сім’ї

Під час свята, батьки, які виховують дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування та їхні вихованці, взяли участь у тематичній фотовиставці, інших святкових заходах.

Ідея проведення фотовиставки «Щаслива родина: погляд дитини» належить Харківській ОВА. Деякі світлини зроблені самими маленькими вихованцями. Як зазначили у Службі у справах дітей ХОВА, на фото зображені діти, які виховуються у сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях,  дитячих будинках сімейного типу, родинах патронатного вихователя. Ці світлини показують уявлення дитини про щасливу родину, щасливі миті в родинному колі. Також ідея фотовиставки – популяризація сімейних форм виховання та сприяння їхньому розвитку у Харківському регіоні. 

Із святом родини привітала директорка Департаменту науки і освіти ХОВА Ольга Безпалова. Вона також вручила батькам та дітям листи-подяки від начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

«Дякую кожній родині за ту підтримку та турботу, яку ви надаєте дітям. Зичу, щоб дитячі обличчя завжди осяювала посмішка, щоб вони постійно відчували підтримку та любов родини. Саме зараз, у воєнний час, ми ще більше почали відчувати цінність сім’ї. Перемоги та миру нам!», – сказала Ольга Безпалова. 

У свою чергу батьки-вихователі та родина патронатного вихователя подякували керівництву обласної військової адміністрації за постійну підтримку сімей, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у такий нелегкий час. 

Харківська ОВА висловлює вдячність постійним партнерам - дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за сприяння в організації заходу.