Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківським підприємцям пропонують пройти опитування щодо перспектив розвитку бізнесу

Харківським підприємцям пропонують пройти опитування щодо перспектив розвитку бізнесу

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (далі – DOBRE) проводять опитування для визначення перспективних напрямків розвитку бізнесу Харківської області.

Програма DOBRE – це дев’ятирічна програма, що виконується Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Програма DOBRE спрямована допомагати територіальним громадам скористатися можливостями та подолати виклики, пов’язані з децентралізацією. Підтримка включатиме стратегічне планування, фінансове управління, надання послуг, місцевий економічний розвиток, управління у кризових ситуаціях, сучасні комунікації, громадську активність та зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування й буде посилена матеріальною допомогою.

Одним із напрямків роботи Програми DOBRE у 2023 – 2024 роках стала підтримка розробки програм комплексного відновлення територій територіальних громад та областей (далі – ПКВ).

Опитування проводиться з метою врахування думки представників бізнесу Харківської області задля визначення поточного стану та перспективних напрямків розвитку бізнесу. Отримані результати будуть узагальнені та використані для підготовки відповідних заходів ПКВ, направлених на відновлення регіону та підтримку бізнесу. Інформація про учасників опитування не підлягатиме оприлюдненню та буде оброблятись виключно фахівцями Програми DOBRE з урахуванням Закону України «Про захист персональних даних».

Опитувальник за посиланням.