Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Компанії, що зводили фортифікаційні споруди на Харківщині прозвітують щодо виконаних робіт

Компанії, що зводили фортифікаційні споруди на Харківщині прозвітують щодо виконаних робіт

Про це під час телемарафону повідомив начальник Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

«Ми постійно ведемо моніторинг по зведеним фортифікаціям: на північному, північно-східному, східному напрямкам. Знаємо в яких умовах працювали наші підрядники: 30 одиниць техніки знищено, 4 загинуло та 15 будівельників поранено від обстрілів під час будівництва фортифікаційних споруд на Харківщині», - зазначив Олег Синєгубов.

Начальник Харківської ОВА повідомив, що компанії, які працювали над зведенням фортифікаційних споруд на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність», яка створена при обласній військовій адміністрації, сьогодні прозвітують щодо виконаних робіт.

«На нашій групі «Прозорість та Підзвітність», де присутні всі представники силових відомств та правоохоронного блоку, підрядники повинні будуть звітувати про укладені контракти, про об’єм виконаних робіт, якість, ціну», - додає Олег Синєгубов.

Як повідомлялося раніше, найбільш підготовленим рубежем є третя лінія оборони, що знаходиться на відстані від 17 до 35 км. від лінії фронту. За будівництво цього рубежу відповідають обласні військові адміністрації.