Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти з Куп’янської та Золочівської громад вирушили на відпочинок до Івано-Франківської області

Діти з Куп’янської та Золочівської громад вирушили на відпочинок до Івано-Франківської області

Близько місяця діти з прифронтових населених пунктів Харківської області проведуть в одному з санаторіїв.

«Питання допомоги малюкам та підліткам із прифронтових населених пунктів області перебуває на постійному контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. В умовах воєнного стану діти потребують посиленої уваги та піклування. Робимо все можливе для цього. Сьогодні на відпочинок до Івано-Франківщини вирушили 50 дітей із Куп'янської та Золочівської громад. Щиро дякуємо благодійному фонду «Співдружність України», команді «Квартал 95», особисто Сергію Казаніну, Сергію Веремеєнко, Валентину Вороніну та Катерині Сімаковій за співпрацю й допомогу в організації подорожі», – сказав Євген Іванов.

Програмою перебування в одному із оздоровчих закладів передбачено повноцінне харчування, спортивні процедури, навчання за шкільною програмою, різноманітні екскурсії, розвиваючі ігри та комплекс заходів для розвитку дітей.

«Наше головне завдання – показати дітям, що вони не самі, створити умови безпеки й затишку, відволікти їхню увагу від жахіть війни, дати змогу поспілкуватися з однолітками і просто відпочити», – розповів представник БФ «Співдружність України» Сергій Веремеєнко.