Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Волонтери продовжують усувати наслідки ворожих ударів по Харківщині

Волонтери продовжують усувати наслідки ворожих ударів по Харківщині

Благодійні фонди та волонтерські організації закривають вибиті вікна на території Харківської обласної клінічної психіатричної лікарні №3, допомагають установі продуктами харчування.

Внаслідок ворожого ракетного обстрілу по території 3-ї психлікарні 27 квітня, було вибито більше 300 вікон, пошкоджено технічні приміщення та корпуси.

«Завдяки злагодженим діям комунальних підприємств, профільних фахівців і волонтерів, в пошкоджених будівлях були закриті вікна, пацієнтам та медперсоналу установи надали допомогу і забезпечили харчування. Вдячний усім волонтерським організаціям та благодійним фондам, як долучилися до цього процесу», - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

У відновлювальних роботах брали участь представники ГО «Проліска», БФ «Єдність та сила», ГО «Їжа Харків'янам», ГО «Я врятований», БО БФ «Все для людей», БО БФ «Світ та Україна», БО БФ «Безпечне небо», ГО «Троянда на руці», ГО «Добробат», БФ «Харків з тобою», «Водовіз від міста», БО БФ «Душа Харкова - Роксана та її команда», БФ БО «Фрунзе бути добру», Baffet Food Train, WCK, а також БО «Координаційний гуманітарний центр».