Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вже більше 30 тис. осіб завантажили у свої телефони застосунок «Соціальні послуги Харківщини»

Вже більше 30 тис. осіб завантажили у свої телефони застосунок «Соціальні послуги Харківщини»

Харківською ОВА спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) розроблено інтерактивну Мапу соціальних послуг, яку розміщено на офіційному сайті ОВА в розділі «Адмінпослуги».

На мапі відображено:

- надавачів соціальних послуг територіальних громад Харківської області - центри надання соціальних послуг, центри соціальних служб, територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг), інтернатні установи системи соціального захисту населення тощо.

- інформацію про їх точне географічне розташування;

- контактні дані, режим роботи кожної установи та назви соціальних послуг, що надаються у них.

Мапа надає можливість людині оперативно та зручно знайти надавача соціальних послуг як за територіальною ознакою так і за видом соціальної послуги яку вона потребує.

Для більш зручного користування мапою, також розроблено мобільний застосунок «Соціальні послуги Харківщини» для смартфонів на базі «Android» та «iOS». Застосунок можна завантажити через сервіси:

«гугл плей маркет»;

«апп-стор».

«Принагідно закликаємо молодих людей, за потреби, допомагати своїм батькам, бабусям та дідусям у завантаженні та користуванні застосунком «Соціальні послуги Харківщини», – підкреслюють в Департаменті соціального захисту населення ХОВА.