Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині стартували відбіркові змагання бригад екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

На Харківщині стартували відбіркові змагання бригад екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

За підсумками змагань і моніторингу роботи краща команда ЕМД буде залучена до всеукраїнського чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги. В урочистому відкритті заходу взяла участь заступниця начальника ХОВА Олена Логвинова.

«Харківська область є одним із лідерів у розвитку та удосконаленні служби екстреної медичної допомоги в Україні. Користуючись нагодою, звертаюся до лікарів, медсестер і медбратів, санітарів, фельдшерів, водіїв, диспетчерів, керівництва служби: всі ви – переможці і герої, адже щодня робите надзвичайно важливу справу! Завдяки сміливості, стійкості і професіоналізму, попри виклики війни і небезпеку ви продовжуєте рятувати життя людей і надавати допомогу! Щиро бажаємо міцного здоров'я та злагоди вам і вашим родинам! Разом до Перемоги!», – сказала Олена Логвинова.

Команди Харківського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф почали брати участь у професійних змаганнях з 2008 року. В подальшому бригади ЕМД нашої області долучалися як до всеукраїнських чемпіонатів, так і до змагань міжнародного рівня і неодноразово посідали призові місця.

«Продовжуємо підтримувати традиції та підвищувати професійний рівень наших працівників. Кожна команда гідна називатися кращою, бо кожен із вас неодноразово довів і продовжує доводити свою вірність обраній професії. Пишаємося вами і дякуємо за роботу», – розповів директор обласного Центру ЕМД Віктор Забашта.