Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині скасували тендер з відновлення ліцею у Слатине за більш ніж 355 мільйонів гривень

На Харківщині скасували тендер з відновлення ліцею у Слатине за більш ніж 355 мільйонів гривень

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов під час брифінгу в Офіційному медіацентрі ХОВА.

Питання з доцільності відбудови ліцею у селищі Слатине Дергачівської тергромади неодноразово підіймалося під час засідань обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність». Роботи з капітального ремонту навчального закладу оцінювали в більш як 355 мільйонів гривень.

«Основне джерело фінансування відбудови ліцею - Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури. Утім, з огляду на безпосередню близькість до кордону з країною-агресором, обласній робочій групі «Прозорість та підзвітність» вдалося домогтися скасування даного тендеру та відтермінування його до 2025 року. Наразі для усіх громад має бути один пріоритет – допомога українським захисникам», - зазначив Олег Синєгубов.

Також начальник Харківської ОВА наголосив, що в громадах, де тривають активні бойові дії не доцільно проводити подібні тендерні процедури. Головам районних військових адміністрацій та очільникам громад доручено тримати на особистому контролі доцільність проведення дорого вартісних закупівель.