Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов: Європейський Альянс щодо Відбудови України - дієва платформа взаємодії

Олег Синєгубов: Європейський Альянс щодо Відбудови України - дієва платформа взаємодії

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов взяв участь в онлайн-засіданні Європейського саміту регіонів і міст.

«Цінуємо увагу іноземних партнерів до відбудови Харківщини та дякуємо за підтримку України в боротьбі за свободу, мир та демократичні цінності. Маємо й надалі співпрацювати для відновлення інфраструктури, посилення інституцій й подальшої реалізації реформ. Cтворений Європейський Альянс для Відбудови України - дієва платформа прямої взаємодії, на кшталт Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України», – сказав Олег Синєгубов. 

Він наголосив, що Харківська область є однією з лідерів за кількістю ВПО. Крім того, в регіоні нараховується багато пошкоджених та зруйнованих об'єктів – майже 45 тисяч. 

«Такі умови ставлять перед нами нові виклики й завдання. Маємо досвід в оперативному розв'язанні проблем й у напрацюванні ефективних рішень. Готові розширювати напрямки комунікацій, долучатися до нових майданчиків. Безсумнівно, Харківщина продовжуватиме будувати міцні горизонтальні зв'язки з міжнародними партнерами. Акумулюватимемо всі сили для якнайшвидшого відновлення зруйнованого», – прокоментував начальник ХОВА.