Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Борці Харківщини успішно виступили на чемпіонатах України U23

Борці Харківщини успішно виступили на чемпіонатах України U23

Змагання відбулися 16 та 17 березня у Дніпрі та Луцьку.

На чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 23-х років у місті Дніпро збірна Харківської області здобула 1 золоту, 2 срібні та 4 бронзові медалі.

Чемпіоном України у вазі до 130 кг став Михайло Вишнивецький. У фіналі харків’янин переміг одесита Івана Погорєлова.

Дмитро Васильєв посів друге місце у вазі до 72 кг, поступившись «золотом» Владиславу Євтушенко з Донецької області.

Також срібну медаль здобув Руслан Абдієв. В ваговій категорії до 82 кг він успішно дійшов до фіналу, де поступився Івану Чмирю із Закарпатської області.

Бронзовими призерами стали Артем Лиско (вагова категорія до 60 кг), Ярослав Кулинич (вагова категорія до 67 кг), Станіслав Соболь (вагова категорія до 77 кг) та Владислав Дягілев (вагова категорія до 87 кг).

За підсумками чемпіонату України з греко-римської боротьби збірна Харківської області посіла перше загальнокомандне місце.

В свою чергу, у Луцьку відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів до 23-х років, на якому харківські борці здобули 1 золоту та 2 срібні медалі.

У фіналі вагової категорії до 125 кг на килимі зустрілися два харківських борця Володимир Кочанов та Дмитро Гаміловський. Перемога дісталася Володимиру, який став чемпіоном України. Дмитро посів друге місце.

Також срібним призером чемпіонату став Руслан Соловей. У ваговій категорії до 57 кг він поступився у фіналі киянину Владиславу Абрамову.