Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розробляють програму підтримки та розвитку ДЮСШ

На Харківщині розробляють програму підтримки та розвитку ДЮСШ

Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська розповіла, що наразі триває робота над розробкою Обласної програми підтримки та розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

«Навіть під час повномасштабного вторгнення рф ми маємо розвивати нашу спортивну спільноту. Зокрема, для дітей – це не лише фізичний розвиток, а і соціалізація. Ворог знищив багато приміщень, де раніше займалися діти. Саме тому важливо поступово відновлювати пошкоджені заклади та оснащувати їх необхідним обладнанням. Наразі це одне з доручень начальника ХОВА Олега Синєгубова», – сказала Віта Ковальська.

Так, заступниця начальника Харківської ОВА зустрілася з представниками Ізюмської ДЮСШ та Ізюмської міськради. Вони обговорили потреби громади та залученість дітей до занять спортом.

«Наразі ми займаємося на майданчику зі штучним покриттям. У мене є шість груп різного віку по 18 осіб. Моя секція відновила роботу з вересня 2023 року. Діти дуже хотіли долучитися до спортивних активностей, адже зараз онлайн-навчання. Також поруч маємо укриття», – додав тренер з футболу Іван Ізгородін.

Для учнів спортшколи передали м’яч з підписом тренера футбольного клубу «Металіст» Олександра Горяінова.