Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 27 лютого

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 27 лютого

Минулої доби під артилерійськими та мінометними обстрілами опинилися щонайменш 15 населених пунктів Харківської області. Зокрема, під ударами опинилися: Козачок, Ветеринарне, Вовчанськ та інші.

Авіаудари ворог наносив по населених пунктах Синьківка, Великий Бурлук та іншим.

Біля 00:25 у місті Дергачі Харківського району ворог влучив на відкриту територію. Внаслідок обстрілу горіла трава. Жертв та постраждалих немає.

Близько 00:05 в селі Довжик Богодухівського району через обстріл пошкоджена освітня установа. Частково зруйнована 3-х поверхова будівля. Постраждалих немає.

О 23:20 відбувся обстріл села Курилівка Куп’янського району. Влучання в цивільне фермерське господарство. Внаслідок обстрілу горіло ангарне приміщення. Постраждалих та поранених не було.

О 12:00 у місті Вовчанськ горів приватний будинок внаслідок ворожого обстрілу. Без постраждалих.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. Минулої доби зведені піротехнічні підрозділи провели розмінування 11,78 га території. Виявили та знищили 290 вибухонебезпечних предметів.

«За добу українські захисники відбили 2 атаки противника в районі Іванівки та Табаївки, та ще 20 атак в районі Синьківки», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.